dAAint logo

dAAint e-mail AA gruppen, 24 timer hver dag, året rundt

VORES  PRIVATLIVSPOLITIK:


Hvem er vi?

Vi er en Dansksproget AA-mailgruppe (AA er fork. for Anonyme Alkoholikere) fra mange forskellige lande, der i denne gruppe deler erfaringer, styrke og håb omkring det at holde sig ædru.

Vores webstedsadresse er: www.daaint.dk. Webstedet er hostet på en server hos Webitnow IVS, Thyvej 23, Arentsminde, 9460 Brovst.


Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor indsamler vi dem?

I AA respekterer vi medlemmers anonymitet. Vi foretager derfor ingen logning, og vi bruger ikke cookies.
Hjemmesiden er dog ikke krypteret, så kommunikationen mellem webserver og brugere foregår ukrypteret.

Den oplyste e-mailadresse (eller blot mailadresse) bruges til at fremsende svar til den, der har udfyldt formularen. Drejer det sig om anmodning om medlemskab, vil der først blive fremsendt en mail, som man skal bruge til at bekræfte ønsket om medlemskab af dAAint. Når dette er bekræftet, registreres det nye medlem med et kaldenavn efter eget valg (normalt eget fornavn og et, evt. to initialer (forbogstaver), f.eks. Hans H) - og en mailadresse. Foruden navn og e-mailadresse, som er nødvendige for at internetgruppen han fungere, registreres der ikke andre oplysninger om den enkelte.

På AA-møder verden over bruger deltagerne normalt kun deres fornavne. Men i en internetgruppe (som dAAint) kan vi ikke se hinanden, og da der kan være flere deltagere med samme fornavn bruger vi yderligere et initial (eller to) som identifikation.


Til administration af postlisten og distribution af indlæg til alle i gruppen bruger vi programmet mailman, som er et gratis mail-administrationsprogram til Linux. Når et medlem sender et indlæg til gruppens adresse, sørger mailman for at indlægget videresendes til alle i gruppen, men indlægget gemmes ikke på nogen central server.


Et indlæg til gruppen vil derfor blive modtaget som ny mail i indbakken hos alle medlemmer. Det vil - som andre mails - være tilgængeligt der, indtil modtagerne vælger at slette indlægget.


Hvem vi deler dine data med?

Vi deler ikke data med tredjepart.


Hvor længe gemmer vi dine data?

De eneste data om dig, som lagres på vores server, er dit kaldenavn din mailadresse.  Ved udmeldelse slettes disse oplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Vi gemmer ingen data om dig eller dine indlæg. Det eneste vi gemmer er dit navn og din e-mailadresse. Du får som medlem af gruppen en gang om måneden tilsendt password til din personlige medlemsside, hvor du kan foretage en del justeringer. Her kan du også - såfremt du ikke længere ønsker at være medlem - selv slette dine data. Men du kan også melde dig ud ved henvendelse til systemadministrator, der så sletter dig indenfor 24 - 48 timer.


Din kontaktinformation

Slettes ved udmeldelse i løbet af højst 48 timer. Mens du er tilmeldt, kan du altid selv slette alle oplysninger om dig via din personlige side.